HET BESTUUR
VOORZITTER: JAN SCHAKENRAAD

“Ik mag gerust over mezelf zeggen dat ik een ervaren manager ben.”

Finance is altijd mijn passie geweest en in diverse grote organisaties internationaal altijd op de corporate portemonnee gepast. Als finance director maar ook als voorzitter van een pensioenfonds.

Een jaar of vijftien geleden mijn perspectief verbreedt door op de gebied van herontwerp bedrijfsprocessen door inzet van moderne ICT en financieringsoplossingen, een breed consultancy aanbod aan te bieden. Vanuit mijn eigen onderneming. Outsourcing naar India is ook een tak van sport geworden. Dat betekent een brug slaan tussen culturen.

Andere culturen boeien mij bovenmatig. In mijn werk veel landen bezocht. Privé heb ik dat doorgezet met mijn partner, noem ons gerust wereldburgers en -reizigers. Niet helemaal bij toeval (want dat bestaat niet) in aanraking gekomen met vluchtelingen uit Congo en Syrië. 

De situatie waarin deze mensen ongewenst terechtkomen heeft ons aangegrepen en ons aangezet tot het actief ondersteunen van vluchtelingen. Om eraan bij te dragen dat deze mensen dezelfde kansen krijgen als wij en hier een nieuw leven kunnen opbouwen. Toen mij gevraagd werd voorzitter van de stichting ,,de Nieuwe Wereldburger’’ te worden heb ik daar niet lang over na hoeven denken. In deze rol zet ik samen met de aangesloten bedrijven een succesvol platform om nieuwkomers als volwaardige medelanders een duurzame toekomst te geven. 

STUUR UW BERICHT

ALGEMENE INFORMATIE

Gyroscoopweg 146
1043 AZ Amsterdam
Nederland
020 – 671 40 40
nieuwewereldburgers.nl